Fotopublicatie “Hurkende Man”

Na een bezoek aan Batavia-stad, in maart, heb ik bij zonsondergang het beeld Exposure (Sir Antony Gormley, 2010) gefotografeerd en in de Flickr-groep van Mooi Lelystad geplaatst. Ook deze foto werd goed ontvangen. Op Facebook is hij veel geliked en ook meerdere keren gedeeld. Na het verzoek van City Marketing om deze op de gevel

Fotoboek Wereldreis

Na een wereldreis van ±1,5 jaar, had ik schijf vol met foto’s! Deze heb ik in een fotoboek samengevoegd tot een prachtig overzicht van de landen waar ik geweest ben. Het boek heeft 334 pagina’s en is 13×11 inch (33×28 cm).

Fotopublicatie Mooi Lelystad Winter

Tijdens een winterse dag in januari 2010 heb ik een wandeling gemaakt in Natuurpark Lelystad een aantal foto’s gemaakt. Later heb ik die op Flickr gezet, onder andere in de groep van Mooi Lelystad. Als je foto’s in deze groep zet, kunnen ze worden gepubliceerd, onder andere op de facebook-pagina van Mooi Lelystad. Later kreeg ik

Kerstkaart 2014

Een persoonlijke kerstgroet in verschillende talen, voor elk wat wils! De foto heb ik tijdens het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen gemaakt, en met behulp van Adobe Photoshop en Adobe InDesign omgetoverd tot een kerstkaart. Ik heb ‘m enkelzijdig geprint op A6, op 250 grams papier.

Fotopublicatie Schmaps

Tijdens mijn vakantie in de Verenigde Staten in 2006, heb ik een bezoekje gebracht aan de Denver Zoo. Daar heb ik uiteraard wat foto’s gemaakt en deze heb ik op Flickr gezet. In 2010 werd ik benaderd door iemand van de website ‘Schmaps’, of ze mijn foto mochten gebruiken voor op de website. Uiteraard was

Agenda 2010

Deze agenda heeft een spread per dag, met een maandoverzicht, een to-do lijstje en extra notitie-ruimte. Het formaat is 8×12,5 cm en is Wire-O gebonden met een zwart metalen ring.

Kerstkaart 2009

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig nieuw jaar in verschillende talen! Deze kerstkaart A6 dubbelzijdig, heb ik in Adobe Photoshop gemaakt.

Kerstkaart 2008

Voor deze kerstkaart heb ik in Illustrator een achtergrond gemaakt, en een sneeuwpop (Clipart) de juiste kleur gegeven en geplaatst. De kaart is in gevouwen formaat A6.

Sidebar

Blog

Archief