Over Mij

Ik ben in Alkmaar geboren en in mijn vierde levensjaar verhuisd naar Leusden, waar ik ben opgegroeid. Toen ik 23 was, en eindelijk wist dat ik de grafische wereld in wilde, ben ik de opleiding grafisch vormgever gaan doen aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam, hiervoor ben ik verhuisd naar Den Haag. Ik heb 6 maanden stage gelopen bij het Ministerie van VROM en 4 maanden bij Markzware, een Amerikaans bedrijf in Rijswijk. Na het behalen van mijn studie, kon ik direct aan de slag bij het Ministerie van VROM.

Na jaren dromen over een bezoek aan Australië ben ik in 2008 een wereldreis gaan plannen. Het begon als een reis naar alleen Australië, maar meer en meer landen kwamen erbij. Uiteindelijk ben ik op 10 oktober 2010 (10-10-10) vertrokken met tussenstops in onder andere Londen, Reykjavík, Boston, New York, Toronto, Vancouver, San Francisco, Los Angeles, de Cook Eilanden en Nieuw Zeeland, voordat ik aankwam in Australië. In maart 2012 ben ik terug gekomen in Nederland. Veel van mijn belevenissen zijn op het blog en via de foto’s terug te zien.

Interesses

Ik houd van lezen, fotograferen en rugby. Ik ga ook graag naar seminars van bijvoorbeeld Adobe of Apple, of struin over het internet op zoek naar interessante tutorials over de grafische software en typografie. Verder ben ik geïnteresseerd in de Māori cultuur en taal.