Help

Fijn dat je de tijd en moeite hebt genomen even op mijn site te komen kijken! Ik hoop dat je er tevreden over bent en hebt kunnen vinden wat je zocht! Ik vind het leuk om via mijn blog mijn belevenissen te delen. Ik heb in het ‘reis-gedeelte’ van de website wat achtergrond informatie gezet over de landen en plaatsen waar ik ben geweest, hiervoor heb ik mijn eigen kennis gebruikt, maar ook de informatie van Wikipedia en andere websites (de meesten kun je terugvinden bij de links). De foto’s zijn allemaal door mijzelf gemaakt, tenzij anders vermeld. De video’s op de ‘Foto & Video’ pagina’s zijn ook door mijzelf gemaakt en via Vimeo gedeeld op de site, andere video’s op de landen-pagina’s en sommigen bij de blogs heb ik gevonden op Youtube, Vimeo of andere sites en staan erbij omdat ik het er in het blog over heb gehad, of omdat het gewoon de sfeer (beter) weergeeft. Ik denk dat het wel duidelijk is welke ik heb gemaakt en welke ik van internet heb geplukt. Mochten er foto’s, video’s of andere dingen op deze site staan waar je aanstoot aan neemt, of die inbreuk maken op je privacy, laat het me weten, misschien heb ik in mijn enthousiasme wat over het hoofd gezien.

Hoe krijg ik mijn foto naast mijn reactie?

De foto wordt via Gravatar geladen, dit is een een online service waarbij je een foto kunt koppelen aan je email adres. Je kunt verschillende foto’s uploaden en koppelen aan één of meerdere email adressen. Ook op andere websites die van Gravatar gebruik maken, verschijnt je foto naast een reactie met het email adres dat je hebt ingevoerd.

Hoe zit het nou eigenlijk met die ‘Tags’?

Tags zijn eigenlijk soort van labels die aangeven waar een blog over gaat. Als je op één van de tags klikt, krijg je alle blogs te zien die over dat onderwerp gaan. Hoe meer blogs een bepaalde tag gebruiken, hoe groter hij word afgebeeld in de ’tag-wolk’. Tags die maar één of twee keer voorkomen, worden niet weergegeven in de tag-wolk.

Kan ik ook automatisch bericht krijgen als je wat nieuws post?

Ja, dat kan! Ik gebruik Feedburner voor de feeds van www.ingeborgzigterman.nl, via deze site kun je aangeven of je de feeds bijvoorbeeld via email, yahoo of Google wilt ontvangen. Je kunt deze link http://feeds.feedburner.com/IngeborgZigterman volgen of op onderaan elke pagina ‘Rss Feed’ te klikken.

Help! Mijn reactie verschijnt niet in beeld!

Ik heb mijn blog zo ingesteld dat een reactie met 2 of meer url’s erin, als spam wordt geregistreerd. Deze spam-berichten bekijk ik af en toe en die kan ik naar ‘geen-spam’ omzetten. Ook iemand die voor de eerste keer een reactie plaatst moet eerst goedgekeurd worden, als je eenmaal bent ‘goedgekeurd’ moeten daarna alle reacties die je geeft (onder dezelfde naam uiteraard) direct verschijnen. Mochten ze daarna nog niet verschijnen, neem dan contact met mij op, dan zal ik ernaar kijken en uitzoeken waar het aan zou kunnen liggen.

Hier geen antwoord kunnen vinden?

Het kan natuurlijk zo zijn dat het antwoord niet bevredigend is, of dat de vraag die je hebt er niet bij staat. Laat het me weten! Misschien zet ik ‘m er bij, of ik stuur je een persoonlijk berichtje terug!