Design

In 2000 en 2001 heb ik in mijn avonduren een cursus Photoshop, Illustrator en QuarkXPress gedaan aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Dit bood echter niet de kansen die ik wilde, dus ben ik in 2003 begonnen met een voltijd studie grafisch vormgeven aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Na het behalen van mijn diploma in 2007 kon ik direct aan de slag bij het Ministerie van VROM.

Om bij te blijven in de techniek bezoek ik regelmatig seminars van Adobe en Apple. Daarnaast ben ik lid van de Adobe User Group en bezoek ik meetings waar mogelijk, bekijk ik regelmatig de video tutorials van AdobeTV en probeer ik af en toe eens nieuwe dingen uit die ik op internet vind en in de help-functie. In mijn vrije tijd ben ik ook graag bezig met het ontwerpen en opmaken van dingetjes.

In de toekomst wil ik graag een avondopleiding of cursus web- en interactie design gaan doen, of HBO Vormgeven. Ook zou ik graag meer willen weten van typografie en Adobe Certified Expert worden in de programma’s Photoshop, Illustrator en InDesign.