Cv

Bestuurslid • Stichting Dans Leusden

oktober 2017 – tot op heden

Ik ben hier één van de vijf bestuursleden. Ik heb de website ontworpen en doe hier ook het beheer van. Ook ben ik verantwoordelijk voor het drukwerk en digitale media-uitingen.

 

Productie medewerkster • Mokkenstudio

februari 2017 – tot op heden

Ontwerp en drukklaar maken van vignets voor in de lepels. Fotografie. Vouwen kartonnen doosjes, inleggen plastic doosjes, plakken vignets en poetsen lepels, kwaliteitscontrole en verpakken, stickeren van de verpakking.

 

Productie medewerkster • Albumprinter (uitzendkracht via Manpower)

juni 2014 – juli-2015

Machine operator bandzetten van A3 boeken, sorteren, handmatig en machinaal framen van canvassen. Inpakken en versturen van fotoproducten.

 

Grafisch vormgeefster & dtp-er • PostMasters Lelystad

juli 2012 – juni 2013

Ontwerp & opmaak van diverse uitingen, zowel voor Postmasters zelf, als voor klanten. Scannen, kopiëren en printen van documenten. Inbinden, snijden, rillen, lamineren. Post & pakketen versturen.

 

Serveerster & Bartender • Speight’s Ale House (Nieuw Zeeland)

maart – december 2011

Speight’s Ale House in Hamilton is een restaurant/bar waar lunch en diner geserveerd wordt, daarnaast wordt er in het weekend en tijdens belangrijke evenementen live muziek gespeeld. Ik heb hier als serveerster gewerkt en achter de bar. Mijn werkzaamheden waren het opnemen en serveren van de gerechten, schenken van drank, bevoorraden van de bar en het schoonhouden van de ruimte. Daarnaast heb ik ook de menu’s opnieuw vormgegeven.

 

Algemeen medewerkster • Eagles Nest Backpackers (Nieuw Zeeland)

februari – mei 2011

Eagles Nest Backpackers is een klein hostel net buiten het centrum van Hamilton. Ik was hier verantwoordelijk voor het in– en uitchecken van gasten, schoonmaken, het opmaken van de bedden en de was.

 

Algemeen medewerkster • Oparau Roadhouse (Nieuw Zeeland)

januari & februari 2011

Dit roadhouse ligt aan een belangrijke weg tussen Hamilton en Kawhia, waar ‘s zomers veel toeristen langskomen. Het is een buurtwinkel die visgerei, ijs en dagelijkse benodigdheden verkoopt en ook een klein assortiment aan eten en koffie serveert. Daarnaast kunnen mensen hier ook tanken. Mijn taken hier waren het schoonmaken en bijvullen van de schappen, assisteren met tanken, spiegelen, afrekenen en het serveren van de maaltijden.

 

Grafisch vormgeefster & dtp-er • Inaxion

juni – oktober 2010

Ontwerp & opmaak brochures, magazines, advertenties, interne uitingen, digitale media en logo’s.

 

Vrijwilligster • De tussentijd

april – juni 2010

De Tussentijd is een stichting die voor de tussenschoolse opvang zorgt. Ik was hier vrijwilligster/overblijfjuf. Mijn prioriteiten waren voornamelijk dat de kinderen rustig hun broodje konden eten en daarna op veilig op het schoolplein konden spelen.

 

Digitaal specialist • Ringfoto Doornbos

september 2009 – november 2009

Verkoop van camera’s en accessoires, pasfoto’s maken, digitaliseren en retoucheren digitale foto’s, ontwikkelen & afdrukken van negatieven.

 

Grafisch vormgeefster & dtp-er • Ministerie van VROM

juni 2007 – augustus 2009

Opmaak van o.a. brochures, ansichtkaarten, flyers, posters, infosheets, tabellen en schema’s binnen de VROM- en nieuwe rijksbrede huisstijl voor intern en extern gebruik. Opmaak brochures SZW. Ontwerp van documenten buiten de huisstijl.