WordCamp Europe 2019

Zo. Eindelijk. WordCamp Europe! Ik had er zin in! Ik ben 2x eerder op een WordCamp geweest, in 2017 en 2018 in Utrecht. Ik was erg benieuwd hoe zo’n evenement op veel grotere schaal dan zou gaan. Ik was ook benieuwd naar de sprekers, en dan voornamelijk Morten Rand-Hendrikson. Ik heb op Lynda.com en LinkedIn Learning veel van zijn cursussen over WordPress gevolgd, en hij heeft het een aantal keer over WordCamp USA gehad, dus ik hoopte dat hij hier ook zou spreken.

Erik en Jan Willem, die de WordPress Meetup in Zwolle organiseren, waren ook in Berlijn voor WordCamp. Verder heb ik nog een paar bekende gezichten van de WordCamps in Utrecht gezien.

Ik heb een paar hele interessante talks bijgewoond van onder andere Ana Cirujano over ‘Variable fonts: The future of web design’, Omar Reiss had een mooi praatje over ‘Structured Data’. Matt Mullenweg (mede-oprichter van WordPress) hield een talk over de toekomst van WordPress.

Gelukkig stonden er ook grote namen uit de WordPress community met stands zodat ik bij WooCommerce een antwoord kreeg op een brandende vraag. Ook Gravity Forms heeft mij uit de brand geholpen!

Volgend jaar in Porto. Lijkt me wel wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief