Hemelvaartweekend

Ja ja, het is weer tijd voor hemelvaartsweekend (voorheen het familie-weekend). We zaten net als vorig jaar op camping De Nollen in Callantsoog. Dit jaar was bijzonder want bevrijdingsdag en hemelvaart vielen op dezelfde dag, en we hadden een paar jarigen tijdens het weekend. Er was een grote bbq georganiseerd vanwege de verjaardag van Tjip (het was een kroonjaar) en er waren ook wat gasten. Het was erg gezellig!

Verder zijn we natuurlijk het dorp in geweest voor de markt op bevrijdingsdag en hebben we met een aantal de zon zien zakken op het strand. Ik ben met Riek en Moeders nog een rondje kringloopwinkels gaan doen, en in Alkmaar zijn we naar het huis wezen kijken waar ik de eerste 3 jaar van mijn leven heb doorgebracht. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief