Een heuglijke dag

Vandaag had ik het voorrecht om bij het huwelijksaanzoek van mijn broer Johan aanwezig te zijn. Hij had voor zijn vriendin Suzanne een soort van speurtocht uitgezet, die haar van Groningen naar Zwolle leidde, met als eindpunt de middenstip van Pec Stadion. Hier, op de middenstip, vroeg hij haar, in het gezelschap van vrienden en familie. Johan had zelfs de aanvoerder van de Pec, Bram van Polen, betrokken in het plan. Het antwoord van Suzanne was ’dit is echt de makkelijkste vraag ooit; ja’! Daarna zijn we naar de Ierse pub Sally O’Briens gegaan, waar nog meer vrienden en familie hen opwachtten.

Ik ben zo trots op mijn kleine broertje! En zo blij met Suzanne!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief