Nazomer & herfst

Ja ja, de de nazomer is over gegaan in de herfst en de natuur laat zich weer van haar kleurrijke kant zien. In september beginnen de bladeren al wat te kleuren, en ook laten de eerste paddestoelen zich zien. Een rondje door het zuiderpark oogt nog wat groen, met hier en daar de kleurende bloemen van de zomer, maar heeft de belofte van de herfst. Eind september in de zon, op zoek naar paddestoelen in het bos met Jason en Tyler. En dan oktober, de herfst in volle glorie, zelfs de paddestoelen zijn felgekleurd, nou ja, sommige dan…

Ik las laatst een mooie quote: Autumn is a second spring where every leaf is a flower (de herfst is een tweede lente, waarin elk blad een bloem is).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief