Lumix

Van de week was ik bij de fotograaf, om een nieuwe pasfoto te laten maken, niet zo’n stijve voor mijn paspoort, maar eentje die ik als profielfoto kan gebruiken op diverse websites. Tijdens het wachten, stond ik even te kijken naar het camera aanbod en hier viel mijn oog op een mooie camera met 30x zoom. Na enige navraag bleek deze camera helaas niet in raw te fotograferen. Dat is tegenwoordig een vereiste voor mij, ik ben jpg helemaal zat. Een ander model voldeed gelukkig wel aan die wens. De ‘zak-camera’ die ik had, werkt niet meer optimaal, en ik heb altijd graag een camera bij me, voor de onverwachte mooie momentjes, die je vaak zomaar ineens kunt tegenkomen als je eens ergens heen fietst of zo. Gelukkig was het vakantiegeld net gestort, dus dit vond ik een mooie besteding van al mijn harde werk hiervoor. Natuurlijk moest deze camera even getest worden. Ik ben een redelijke fan van Scheveningen, dus op naar de tramhalte en naar Scheveningen met mijn nieuwe Lumix!! Ook weer even lekker gewandeld en uitgewaaid, toch nog 5 km gelopen van de Pier naar de haven en weer terug…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief