Surf’s Up

Jaaaa! Vandaag surfles gehad!! Geweldig! Ik kan niet anders zeggen! Enige tijd geleden heb ik mij ingeschreven op een dating website, en die biedt af en toe activiteiten aan, zoals een borrel of in dit geval een surfles. Hierdoor kom je wat makkelijker in contact met andere singles. Ik ben nog niet echt overtuigd van dat hele ‘internet-daten’, maar ik vond dit eigenlijk wel leuk om eens uit te proberen! Vandaag dus naar Aloha Surf op Scheveningen!

Wat een gedoe trouwens om zo’n wetsuit aa te krijgen! Ik had echt ruzie met dat ding! Gelukkig is het uiteindelijk gelukt en heeft ‘ie mij goed warm gehouden. We kregen eerst wat info over stroming enzo, en daarna mochten we een board pakken en lieten ze ons zien hoe we moesten peddelen en dan in één vloeiende beweging moesten gaan staan. Dat is natuurlijk een stuk lastiger dan jet eruit ziet! Dan even oefenen in het water en daarna nog een beetje proberen op het strand en vervolgens weer in het water.

Wel vermoeiend dat peddelen en je evenwicht bewaren en tegelijkertijd proberen in één keer op te staan… Ik voorspel stevige spierpijn in mijn schouders morgen!

Sorry, ik had geen tijd om foto’s te maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief