Gevelfoto

Zo, even een dagje Lelystad! Gister is er een foto van mij (die ik gemaakt heb) geplaatst op de gevel van City Marketing op het Stadhuisplein! Hoe gaaf is dat?? Dat wilde ik natuurlijk wel even in levende lijve bekijken! Blijkbaar hebben ze 1 of 2 keer per jaar een paar verschillende foto’s van Lelystad op de gevel hangen. Ik had een paar foto’s die ik gemaakt had in een Flickr-groep van Mooi Lelystad gezet en blijkbaar viel er eentje op! Vorige maand werd ik benaderd of ze deze foto mochten gebruiken voor op de gevel. Deze week kreeg ik bericht dat ze vrijdag geplaatst zouden worden.

Nadat Moeders en ik een kijkje hadden genomen op het stadhuisplein, zijn we naar Bataviastad gegaan voor een nieuwe spijkerbroek en daarna zijn we even naar de Bataviawerf gelopen waar net de zon onderging en de lucht mooi rood was. We hadden hier ook een mooi uitzicht op De Hurkende Man van Lelystad (Exposure – Antony Gormley, 2010).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief