Kadootje

Toen ik vanochtend op stond stond ik even naar buiten te kijken, en zag ik zomaar 3 herten voorbij lopen, jammer genoeg was ik te laat met mijn camera. Ik heb wel wat mooie plaatjes kunnen schieten van de ochtendzon die op de bergen schijnt. Het was maar vreemd aan het ontbijt… In plaats van de gebruikelijke 18 mensen, waren we nu maar met z’n vijven. Vanochtend zijn de meesten vertrokken, gister is er ook al een stel weggegaan.

Weinig wolken vandaag, niet zo koud en natuurlijk verse sneeuw!! Echt een kadootje! We stonden zoals gebruikelijk bij de bushalte te wachten, maar blijkbaar rijdt de ski-bus niet op zaterdag (vreemd) dus zijn we naar de Col Raiser gelopen en hebben we daar een paar heerlijke afdalingen gedaan! Blijkbaar als je bij de lift naar links gaat (ik ging van de week rechts) heb je nog een stoeltjes lift omhoog en een perfecte piste met een nog perfecter uitzicht! Wauw!

Tussendoor hebben we lekker een bakkie gedaan in de zon vanmorgen, en bij een ander hutje heerlijk geluncht, ook in de zon! Wat een mooie afsluiting van de wintersport! Ik geloof dat ik vandaag meer foto’s heb gemaakt dan de hele week bij elkaar!

’s Middags zijn we met de bus via een aantal andere dorpjes met de bus naar Innsbruck gegaan, waar we met de Alpen Express (nachttrein) weer naar Amsterdam zijn gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief