Remy

Nou, tegen alle verwachtingen in, schijnt de zon vandaag!! Ik ben vandaag wat later opgestaan dan eerdere dagen, die verkoudheid zit mij wel dwars! Ook rustig aan gegeten en wat later weg dan normaal. Een aantal van de groep wilden vandaag nog een keer de Sellaronda gan doen, nu de oranje route, maar ik ben er vandaag alleen op uit gegaan. Ik wilde ook even op mijn gemak wat foto’s maken van het uitzicht, zonder dat iedereen dan om mij moet wachten. Ik was van plan om naar het centrum van St. Cristina te lopen met mijn board en daar met de lift omhoog te gaan (de bus rijdt niet meer na tienen) maar toen ik weg wilde gaan, raadde Michel (staff van het chalet) mij aan om via de Col Raiser te gaan, die lift is niet zo ver van het chalet en heeft een heerlijke afdaling, daarna kun je met zo’n ondergronds ski-treintje naar het grotere ski gebied. En het is minder ver lopen. Yay! Je moet alleen helaas wel een stukje omhoog lopen. Minder yay…

Maar de wandeling omhoog was het uitzicht meer dan waard!! Zeker met de zon erop, ziet het er prachtig uit! Ik heb nog een filmpje gemaakt van de afdaling, met mijn telefoon, je moet wel wat geduld hebben, hij is 6 minuten… Daarna ben ik met dat treintje naar het andere gebied gegaan. Daar heb ik een paar afdalingen gedaan. Tegen de lunch was ik weer naar boven en stond ik net te bedenken of ik nog een afdaling zou doen, of dat ik zou gaan eten, kwam ik daar zomaar Herbert en Nicole tegen!! Gezellig!! Het was iets minder koud dan gister, dus we hebben lekker buiten gezeten, in de zon! Daarna hebben we met z’n drieën nog wat afdalingen gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief