Slecht weer op komst

Vandaag weer een nieuwe dag!! De weersverwachting voor de komende dagen is niet al te best, dus vandaag nog zoveel genieten als je kan! Je kon de sneeuwbuien in de verte al zien hangen! Ik heb het in ieder geval rustig aan gedaan vandaag. Ik ben nog steeds echt snipverkouden en ik kom deze week wat moeilijk op gang ’s morgens… Gelukkig geeft de hele dag buiten zijn mij wat energie, ook al is het echt bagger koud elke dag!! vandaag is de temperatuur de hele dag onder nul geweest! Maar de sneeuw is echt supergoed hier!

Rustig aan dus vandaag, we zijn op tijd gestopt, maar om het goed te maken zijn we ook lekker wezen après skiën bij de snowbar in St. Cristina. Ik heb getwijfeld of ik wel zou gaan, omdat ik toch nog niet helmaal fit ben, maar het is altijd wel zo gezellig!! dus ik ben toch gegaan. Daarna zijn we met z’n allen uit eten geweest. Het eten was erg lekker, maar ik had het idee dat een groep van 18 net iets te veel was voor het restaurant… Het was evengoed een gezellige avond!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief