Sellaronda

Vandaag hebben we de Sellaronda gedaan. Dat is een tocht van ongeveer 40 km, om de rotsen in het midden, de Groupe del Sella. Je kunt de groene bordjes volgen, dan ga je tegen de klok in, of de oranje, dan ga je met de klok mee. Wij hebben de groene tocht gedaan. Wij zitten in het gebied Val Gardena, maar met die tocht kom je in de gebieden van Val di Fassa, Arabba en Alta Badia. Natuurlijk even een bakkie gedaan ergens en daarna weer door. Helaas is Moeders vandaag afgevallen. Eén of andere debiel skiede over haar ski’s toen ze uit de lift kwam en ze is wat ongelukkig gevallen. Ze heeft nog een tijdje door geskied, maar het ging toch niet en ze is met de taxi weer naar het chalet gegaan. Later op de dag was er nog een botsing tussen Lydia en Old, nadat Old moest uitwijken voor een snelheidsduivel.

Best leuk zo’n tocht, maar ik had het idee dat we meer in de lift zaten dan echt over de piste gingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief