Gezellig!

Vandaag de ‘officiële’ eerste dag van de wintersport! We zijn met de skibus, waar overigens niet echt veel mensen in pasten, naar Sëlva gegaan en daar met de lift naar boven gegaan. Toen ik mijn snowboard vast klikte, zat mijn binding wat strak en toen ik ‘m iets losser had gezet, en vastgeklikt had, was iedereen al verdwenen. Beetje jammer… Ik ben op goed geluk maar bij dezelfde piste naar beneden gegaan als gister, maar daar herkende ik zo gauw niemand. Een stukje verder naar beneden kwam ik Bert tegen, die had ook een verkeerde afslag genomen… Hij had inmiddels contact gehad met de rest van de groep, dus nu konden we samen verder boarden. Helaas moesten we over het prikpad (blauwe piste, vrij smal en vlak, irritant voor snowboarders omdat we daar geen snelheid kunnen maken en hierdoor vaak moeten steppen) maar niks aan te doen, maar daar werden we ingehaald door Herbert en Margriet, die ik trouwens niet meteen herkende. Gelukkig herkende zij Bert, dus nu waren we met z’n vieren. Van het prikpad kwamen we uit op een andere piste met aan de rand het sport hotel, waar iedereen lekker aan een bakkie zat. Ik zeg: tijd voor een kopje thee!!

Daarna hebben we met z’n allen nog wat afdalingen gemaakt. Ik ben nog flink onderuit gegaan trouwens! En dat is ook nog gefilmd… Ik wilde om iemand heen borden, maar had daarbij een houten paaltje over het hoofd gezien. Tegen de tijd dat ik ‘m zag, was het al te laat en lag ik ondersteboven! Eddie had z’n GoPro op z’n helm en keek toevallig mijn kant op, dus voor de mensen die het willen zien, zie het filmpje hieronder!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief