Wintersport!!!

Wintersport!! Wie had dat gedacht?? Het was natuurlijk al maanden gepland, maar niet voor mij. Op het nippertje ging er iemand toch niet mee en mocht ik in haar plaats! Wat een geluk! De laatste keer dat ik op wintersport ben geweest was in 2009, Königsleiten in Oostenrijk. Dit jaar zijn we in Sëlva, Italië (Val Gardena).

Het was nog even spannend of ik wel echt mee kon op wintersport, want 3 weken geleden heb ik mijn duim flink bezeerd tijdens werk (5 hechtingen) en alsof dat nog niet genoeg was heb ik de afgelopen week griep gehad. Ik kneep ‘m wel een beetje, ik dacht woensdag nog dat ik alles af moest zeggen. Gelukkig ging het donderdag en vrijdag beter. Moeders was zo lief om mij op te halen vrijdag, kon ik gelijk even kijken of ik me goed voelde in de auto. Als dat niet het geval was geweest, was ik niet mee gegaan… Het viel gelukkig mee!

Ik kon met Ewout en Bert meerijden naar Italië, dus dat kwam mooi uit. Helaas heb ik niet veel kunnen slapen in de auto, dus ik we leen beetje een zombie vandaag, maar ik heb toch met Bert een paar afdalingen gedaan. Ik heb het vandaag dus rustig aan gedaan, niet alleen omdat ik moe ben, maar ook vanwege mijn duim. Eerst maar eens even kijken hoe het gaat, en of ik het nog niet verleerd ben… Toen we weer in het chalet aankwamen, waren er meer mensen aangekomen, gezelligheid alom! We zitten dit jaar met z’n 18en in een chalet in St. Cristina, een chalet met personeel! Cool! Aan het einde van de middag heb ik nog een helm gekocht, wel zo verstandig!

En wat een prachtig uitzicht heb je hier!! Echt fenomenaal!! Die bergen! Veel mooier dan Oostenrijk!

Ik ga vast een heleboel mensen noemen in de volgende blogs, dus hier een korte omschrijving van iedereen die mee is:
– Old & Moeders: mijn ouders
– Alma & Cees: zus van mijn vader en partner
– Tjip: broer van mijn vader
– Margriet & Herbert: zus van mijn vader en partner
– Nicole & Rob: buren van Old & Moeders
– Joost en Marc: zonen van Nicole & Rob
– Bert: zoon van Alma
– Arjan: een vriend van Bert, en eigenlijk van ons allemaal
– Ewout: mijn broer, eigenlijk mijn broertje, maar hij is groter dan ik ben…
– Eddie & Lydia: familielid aan mijn vaders kant met partner
– Ton & Corrie: vrienden van Old & Moeders, en eigenlijk van ons allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief