Hannover

Laatste dagje alweer… Wat gaat zo’n week toch snel! Vanochtend heeft Katharina mij op de trein gezet naar Hannover, daar had ik een uur of vier voordat de ICE naar Amsterdam vertrok. Op het station heb ik mijn bagage in een kluis gelegd en alleen het broodnodige met me mee genomen (camera enzo). Vervolgens ben ik ergens gaan lunchen en daarna heb ik nog wat rondgelopen, maar ik had weinig zin meer om heel ingewikkeld te gaan doen, dus ik ben op het station bij de Mac (wifi) gaan zitten en heb wat zitten browsen.

Daarna met de ICE weer terug naar ons platte landje. De trein vertrok maar 5 minuten later dan gepland, maar bij de grens bleven we om onbekende reden veel langer staan dan volgens mij de bedoeling was. Uiteindelijk kwam ik in Amsterdam 75 minuten later aan. Gelukkig had ik een goede aansluiting naar Lelystad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief