Frankfurt

Hallo hallo vanuit Frankfurt! Vanochtend ben ik met de ICE aangekomen in Frankfurt en overmorgen haal ik Katharina van het vliegveld, dus nu even anderhalve dag in deze stad. Katharina is een (Duitse) vriendin die ik in Nieuw Zeeland heb ontmoet, we verbleven in hetzelfde hostel in Hamilton. We hebben eigenlijk vanaf toen via Facebook wat gekletst en nu ze na 11 maanden uit Australië komt, leek het mij gezellig om haar op te halen van het vliegveld, ben ik er ook even tussenuit!

Frankfurt dus. Ik ben rond het middaguur aangekomen en naar het hostel gelopen, die zat gelukkig erg dichtbij het station. Op het eerste gezicht een leuk hostel. Ik kon pas om 14:00 uur inchecken, dus ik moest mij even vermaken. Geen nood, ik ben met mijn camera op stap gegaan om deze stad te verkennen. Ik had mijn koffer in de opslagruimte gezet, maar mijn rugtas met laptop niet, die had ik meegenomen, maar die werd toch wel wat zwaar op den duur, dus maar even ergens gezeten en geluncht. Zo rond tweeën weer naar het hostel om in te checken, waar het nu natuurlijk een gekkenhuis was. Gelukkig hebben ze gratis wifi. na het inchecken mijn laptop in het kluisje gelegd en veel lichter weer op pad! Dat scheelt een hoop! Ik had niet echt een plan gemaakt, dus gewoon maar wat rondgewandeld en gekeken waar ik uitkwam en wat er aan mijn lens voorbij kwam. De zon scheen en de temperatuur was zeer aangenaam! Wat een fijne dag!

Vanavond was het ook erg gezellig! Er was gratis eten, maar dat viel een beetje tegen en ik heb wat gekletst met wat gasten van overal en nergens. Ook een paar foto’s op Facebook gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief