Vuurwerkfestival Scheveningen

Gisteren een bezoekje gebracht aan het internationaal vuurwerkfestival op Scheveningen. Ik was alweer vergeten dat dat dit weekend was (en volgend weekend), maar ik zag dat iemand op Facebook wat foto’s had geplaatst van vrijdag, dus het leek me leuk om ook een kijkje te nemen. Op de trein gestapt en richting Den Haag! Maar je weet hoe dat gaat bij de NS, er was weer een brandmelding in de tunnel, precies toen de trein waarin ik zat op het punt stond om weg te gaan richting Schiphol, dus moest ik een stuk omrijden via Breukelen, Woerden en Gouda. Wat een gedoe altijd met die NS…

Eerst even langs bij oma, bloemetje brengen en wat gegeten en gekletst en daarna met de tram naar Scheveningen. Het was natuurlijk super druk, maar dat had ik wel verwacht. Ik had een mooi plekje uitgezocht bijna vooraan en ik had goed zicht op de vuurwerkshows. Deze avond stonden Oostenrijk en China op het programma. Van China had ik een zeer spectaculair programma verwacht, maar het was eigenlijk niet heel erg bijzonder… Ik heb van beide shows wel mooie foto’s kunnen maken, en ook een paar filmpjes, voor de sfeer.

Vandaag ben ik ook op stap geweest met mijn camera. Even de binnenstad van Den Haag in en nog een keer naar Scheveningen. Gelukkig is het een prachtige dag vandaag, met een blauwe lucht, veel zon en een aangename temperatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief