Enkhuizen & Hoorn

Het is weer tijd voor het familie weekend!! We staan wederom op de camping in Andijk. Gister hebben we een bezoekje gebracht aan Enkhuizen met een aantal familieleden, en dit jaar is Peter Altena er ook een dagje, hij is praktisch familie…

We hebben eerst wat rondgehangen in de haven en ik ben daarna met Sabine en Peter de binnenstad in gegaan. We hebben even lekker ergens geluncht en toen kwam Moeders er ook bij. Terwijl we door de stad liepen viel het mij op dat veel van de huizen hier muurankers hebben (ik wist eerst niet dat het muurankers waren, ik dacht dat het gewoon soort van versiersels waren, maar na enige tijd op internet kwam ik erachter dat het muurankers zijn en waar ze voor dienen). Er zijn wel veel verschillende zeg! Ook nog wat leuke uithangbordjes gezien.

Vandaag een dagje naar Hoorn geweest met een aantal. Het weer was helaas niet zo best, maar we zijn toch even de binnenstad in geweest. Ook hier veel muurankers…

Terug op de camping ben ik wezen bowlen met Moeders, Matthew en Krista. Uiteraard heb ik gewonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief