Adobe Usergroup

Vandaag naar een Adobe Usergroup Meeting geweest in Amsterdam. Als special guest vandaag Rufus Deuchler, een Adobe ‘evangelist’ die ook op internet veel terug te vinden is met tutorials e.d. Vandaag liet hij ons de voordelen zien van Creative Cloud, een service van Adobe waar je maandelijks voor betaalt. Het heeft natuurlijk hele interessante functies, én je software is altijd up to date! Het was maar een klein groepje, in vergelijking met andere meetings waar ik eerder ben geweest, en ook dan op de foto’s van meetings in andere delen van de wereld… En dat terwijl Nederland de meeste leden heeft ter wereld. Andere sprekers waren Ton Frederiks, die mogen ze de volgende keer thuis laten van mij, en Pieter van Helvoirt, ook erg interessant. Ik had gehoopt dat het iets meer gericht was op het digitaal publiceren vanuit InDesign, maar over het algemeen een interessanten meeting, met leuke tips & tricks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief