Emigratiebeurs

Ik kwam er bij toeval achter dat er een emigratiebeurs bestond, vorige maand was ik op zoek naar een website die mij duidelijkheid kon verschaffen wat betreft diploma’s en het buitenland. Ik zag op één van de sites die ik bezocht een stukje staan over de emigratiebeurs waar ze ook zouden staan met een standje. Dus ik heb wat meer informatie opgezocht over deze beurs en kwam erachter dattie vandaag was.

Op het programma had ik gezien dat er een bedrijf gespecialiseerd in visa ook een standje had en een lezing gaf over de verschillende visa en het verkrijgen ervan. De moeite waard om even een kijkje te nemen dacht ik zo!

Op naar Houten dus! Vanaf het station kon je gratis met een pendelbus naar de beurs, goed geregeld! Ik had mijn kaartje van te voren gekocht, dan kreeg je 5 euro korting, beter! Ik heb eerst wat rondgelopen en bij wat standjes gekeken, er was maar een heel klein hoekje voor Nieuw Zeeland, dus toen was het wachten op de presentatie van een ‘local’, in dit geval een Nieuw Zeelander die naar Nederland geëmigreerd was en een reisbureau had voor reizen op maat: Travel Essence. Wel leuk en herkenbaar wat hij allemaal vertelde over Nieuw Zeeland, ik kreeg weer helemaal heimwee.

Daarna de presentatie van Visa4You een organisatie die alle zaken rondom het verkrijgen van een visum voor je regelt. Interessant, maar wel een beetje duur… Je kon wel vrijblijvend een formulier invullen en dan zouden zij kijken of je überhaupt in aanmerking komt voor een visum en zo ja, dan maken ze een offerte van wat het gaat kosten voor jou als klant, om dat door hun te laten regelen. Ik wacht het wel even af en denk er even goed over na….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief