All Blacks Jersey

Jaaaaaa, gister lag hij in de bus! Een echte All Blacks jersey! Nu kan ik de volgende wedstrijd in stijl bekijken!!

In oktober ben ik naar een pub in Amsterdam geweest, om daar een wedstrijd van de All Blacks te bekijken, en daar ontmoette ik Rex uit Matamata. We hebben tijdens de wedstrijd onder het genot van een biertje gezellig zitten kletsen, over rugby en Nieuw Zeeland en na enige tijd zei hij dat hij een All Blacks jersey zou opsturen, zo tof! Ik wist niet zeker of hij ‘m ook echt zou opsturen, het is ten slotte best een prijzig ding en om dat op te sturen naar een wildvreemde… Maar echt supertof dat hij het toch heeft gedaan! Ik zal hem een pakketje met ‘Dutch Goodies’ terugsturen!

All Blacks Jersey!!!,Foto: Ineke Zigterman
All Blacks Jersey!!!
Foto: Ineke Zigterman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief