Bruiloft

Druk druk druk geweest de afgelopen tijd! Zo achteraf lijkt het allemaal best mee te vallen, maar ik zat best wel in de stress om een mooie jurk te vinden en te bedenken wat ik met mijn haar moest doen. Er moest zo veel geregeld worden, en ik ben nog geeneens de bruid! Ik heb ook veel opgepast, zodat Ewout en Erica de laatste voorbereidingen konden treffen! Het was nog een hele klus om een jurk te vinden die mijn smaak was én mooi zat! We zijn al een keer met een aantal in Alkmaar wezen kijken, maar daar heb ik niet iets kunnen vinden waar ik mij graag in zou hullen deze dag. Ik ben ook nog een keer een dagje naar Den Haag geweest, maar daar kon ik ook niet vinden wat ik zocht. Uiteindelijk ben ik min of meer gewoon in Lelystad geslaagd. Ik had daar een mooie jurk gezien, waar ik mij wel in kon vinden, maar ze hadden niet de juiste maat. Gelukkig heeft mijn moeder er één in Amersfoort weten te traceren en die voor mij meegenomen. Dat is al een zorg minder…

Dan de kapper. Ik zat er al een tijdje over te denken om krullen te nemen, zo af en toe ben ik best wel een beetje jaloers op meiden die een mooie bos krullen hebben, dus ik ben eens gaan informeren bij de kapper over hoe zoiets nou in z’n werk gaat en uiteindelijk heb ik besloten om het te doen, dus ben ik op maandagmorgen naar de kapper gegaan en heb ik permanent laten zetten.

Gisterochtend, op de ochtend van de bruiloft heb ik mijn haar bij de kapper in model laten zetten, om verzekerd te zijn van een kapsel dat past bij deze dag. Moeders was er ook en nadat ons haar gewassen was, klaar om in model gebracht te worden, komt er ineens een camera-man binnen die ons begint te filmen! Gekkenhuis! Da’s dus die vent die de video doet voor de bruiloft… Waarom gaat hij niet de bruid filmen?? Dat was wel even schrikken. De kapster vroeg wat ik wilde doen met mijn haar, dus ik heb uitgelegd dat ik de week ervoor hier geweest was om permanent te laten zetten en dat het nu gewoon goed in model moet, zodat ik er goed genoeg uit zal zien voor een bruiloft. Zij raadde aan om het alf te krullen met zo’n stijltang, aangezien ik totaal geen verstand heb van kapsels ben ik hiermee ingestemd, maar toen het klaar was, voelde ik mij net die dame uit ‘That 70’s show’, ms. Foreman. En ik heb nog niet besloten of ik het leuk vind of niet…

Ik wist dat ze een mooie locatie hadden besproken, maar Kasteel de Hoge Vuursche overtrof mijn verwachtingen…. Prachtig is het hier, ik voel mij vereerd om hier te zijn vandaag!

Toen we hier aankwamen, konden wij direct in de kamers om ons om te kleden. Daarna mochten we naar de hal en kregen we zo’n bloemetje opgespeld. Uiteindelijk mochten we de zaal van de plechtigheid binnengaan en was het wachten op de bruid en bruidegom. Ewout heb ik al wel zien lopen, maar Erica niet en ik ben echt supernieuwsgierig!

Toen speelde het nummer Halleluja en kwam Ewout binnen, en ik kon mij natuurlijk niet meer inhouden en moest een traantje wegpinken (meer dan één). Zo mooi zoals hij binnenkwam met Tyler op zijn arm, en Matthew en Jason aan zijn zijde. Echt emotioneel. En toen Erica. Wat een mooie jurk, en wat ziet ze er mooi uit! Ook hier kan ik mijn tranen niet bedwingen. De ambtenaar hield een heel verhaal en ook een voormalig leraar van Erica had het woord en ineens was het officiële moment daar. Je raadt het al, emoties alom! Wel een mooi moment, zeker met de de muziek erbij, achter de piano zit niemand minder dan Jennifer Ewbank, en zij heeft speciaal voor Ewout en Erica een nummer geschreven die zij nu ten gehore brengt. Ik had mijzelf net weer bij elkaar geraapt, maar de tekst is zo pakkend en er zit ook wel humor in, maar ook hier word ik emotioneel van. (Je kunt het nummer horen in het filmpje hieronder)

Na de plechtigheid hadden we enige tijd voor onszelf, terwijl Ewout & Erica de trouwfoto’s maakten. Daarna hadden we de maaltijd en begon de receptie en het feest. Ik vond de band erg goed het was gezellig om bij te kletsen met mensen die ik een tijdje niet meer gezien had. Om een uurtje of 11 werd er al een compilatiefilm getoond met de hoogtepunten van de dag, zo konden de avondgasten ook zien wat er zo’n beetje overdag was gebeurd. Echt supermooi!

Wat een dag!

En dan een kleine impressie: (foto’s zijn gemaakt door fotograaf Han ter Beek)

Film gemaakt door One Life Film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief