Oudhollandsche gezelligheid

Een heuglijke dag vandaag, Opa & Oma zijn 60 jaar getrouwd! Om dit te vieren waren alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van het bruidspaar uitgenodigd in café ’t Hoorntje in Akersloot. Als eerste was er koffie met gebak en daarna kreeg iedereen één speelkaart. Alle mensen met een 2 vormden een groepje, met een 3 enz. Met je groepje moest je verschillende oudhollandse spelletjes doen en de score bijhouden, aan het einde was er dan per groepje een winnaar. Ik vond de spelletjes erg leuk om te doen, heel anders dan waar ik ‘vroeger’ mee gespeeld heb, en al helemaal anders dan waar de kinderen nu mee spelen, maar iedereen had het naar ’n zin en ik heb niemand met z’n telefoon zien spelen! Sommige spelletjes kun je tegenwoordig op je telefoon of tablet downloaden als digitale versie, maar vandaag konden we de originele ‘analoge’ versie spelen! Na de spelletjes was er een buffet met een speech natuurlijk en als toetje hadden we ijstaart. Tijdens de koffie en thee, vlak voor het einde werden er nog prijsjes uitgedeeld voor de spelletjes. (Ik kreeg de troostprijs)

Wat een geweldige dag en wat een leuke spelletjes! Echt een aanrader voor iedereen!

Ik ben zo trots op Opa & Oma! Gefeliciteerd, en dat er nog vele jaren mogen volgen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief