Familie weekend

Zo, het familieweekend zit er weer op! Voor degenen bij wie nu een groot vraagteken boven het hoofd verschijnt; wij gaan elk hemelvaartweekend met de hele familie kamperen. Sommige gezinnen gaan in een huisje, anderen kamperen in een tent, camper of caravan. Zo fijn om iedereen weer te zien! Er worden altijd dingen ondernomen, zo hebben wij dit jaar met een aantal een fotoworkshop gedaan in Hoorn. Hierbij kwamen de basistermen van de fotografie aan bod. We hebben het onder andere gehad over de belichting van een foto en hoe je dit kunt beheersen door sluitertijd en diafragma. En waarom je in sommige gevallen voor een bepaalde sluitertijd kiest en een andere keer voor een bepaald diafragma. Gelukkig was er ook tijd voor een lekker kopje thee en lunch, om even op te warmen. Dat is dan weer het nadeel van het hemelvaart weekend, mooi weer is niet gegarandeerd…. We hebben in ieder geval ons fotografie-hart kunnen ophalen in Hoorn. Ook kun je hier mooie series foto’s maken, zoals touwen, uithangbordjes en ouderwetse brievenbussen.

We zijn ook naar bandje geweest die Beatles-nummers speelde in een kroegje in Andijk. Gezellig wat gedronken met mijn neven en nichten, gedanst en gewoon een gezellige avond gehad met iedereen!

Verder hebben we ook gebbq’ed met z’n allen. Helaas is het waterballonnen-gevecht er niet van gekomen dit familieweekend. Volgend jaar beter!

Dit heb ik vorig jaar erg gemist en ik ben blij dat ik er dit jaar weer bij was! Ik begin vast met aftellen naar volgend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief