De laatste dagen

De laatste dagen in Nieuw Zeeland en van mijn wereldreis. Wat is het toch snel gegaan… Ik weet nog dat ik in Lelystad op de trein stapte en het avontuur tegemoet ging!

Woensdag ben ik bij één van de buren van Jenna geweest, op een melkboerderij. Die man liet mij alles zien en legde het hele proces uit, best wel interessant! Hij wist zelfs een paar woorden Nederlands (hij had Nederlandse ouders). Na afloop hebben we nog een biertje gedronken, een Heineken…

Gister weer de bus naar Hamilton gepakt bepakt en bezakt, want vannacht heb ik weer hier bij Speight’s geslapen dus ik moest al mijn spullen meenemen. Snel nog even een foto gemaakt van die grote kiwi aan het begin van Otorohanga. Arran vroeg mij van de week waar ik verbleef en als het nodig was, mocht ik daar blijven slapen, erg handig al die connecties!! Ik had op Facebook gelezen dat Tim & Sheila, ook weer in Nieuw Zeeland waren, dus we hebben vandaag geluncht bij Speight’s. Erg leuk om ze weer te zien en te spreken!!

Straks om 18.10 gaat de bus naar Auckland en neem ik weer afscheid van mijn vrienden en van Nieuw Zeeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief