Waitanguru Falls

Wat fijn om hier te zijn!! De afgelopen twee dagen ben ik in Hamilton geweest, voornamelijk bij Speight’s. Jenna woont ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Hamilton, dus het leek mij makkelijker om hier te blijven en ik had bedacht dat ik wel bij Eagles nest kon inchecken, maar die bleek gesloten te zijn… Speight’s heeft een privé ruimte met slaapkamer en gelukkig mocht ik daar twee nachtjes slapen!

Gister heb ik de bus naar Otorohanga gepakt (± een uurtje) en daar ben ik naar de pub gelopen waar Jenna werkt. Zij was net klaar met haar shift dus we hebben even een biertje gedronken en een hapje gegeten.

Vandaag heeft Jenna mij Pio Pio laten zien, een klein dorpje waar ze is opgegroeid. Er is hier net buiten het dorp ook een bekende waterval; de Waitanguru Falls. Een mooie waterval waar je in 5 minuten naartoe loopt. Ik kon het niet laten om nog een foto te maken van enkele varens…

En ik heb op een weiland wat rondgecrost op een quad!! So cool! Helaas geen foto’s…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief