Gemis

Hoi hoi, hier weer eens een berichtje van mij… Ik heb nog steeds geen baantje gevonden en ik moet zeggen dat ik niet heel erg blij ben. Ik mis Nieuw Zeeland erg en heb niet echt veel zin om wat te doen. Ik ga wel bijna elke dag naar de stad om bij Work & Travel op internet te zoeken naar werk, maar het is lastig. Vorige week merkte ik dat ik niet zo snel loop als anders en ik ben niet zo uitbundig als ik in Nieuw Zeeland was. Ik heb zelfs één dag gehad dat ik niet eens uit mijn kamer ben gekomen. Alleen om wat eten te maken, maar dat was alles.

Laatste 2 dagen gaat het iets beter, ik heb ’s avonds wat tv gekeken en wat gekletst met wat mensen hier. Ik heb ook wat rondgehangen met iemand anders uit Nederland, Fay, ze had een nieuwe camera gekocht en was aan het uitzoeken hoe alles werkte, dus ik heb wat uitgelegd over de camera en fotografie in het algemeen. Zelf heb ik nog wat foto’s gemaakt vanaf het dakterras van de zonsondergang. Wel lekker trouwens, zo’n dakterras, je kunt hier lekker chillen in een hangmat en elke vrijdag hebben ze hier een bbq, je krijgt dan voor $5 (± €4) 2 worstjes, een stuk steak, sla en een biertje, goeie deal!

Misschien heb ik gewoon wat huiselijkheid en een leven nodig.

5 reacties

 1. Een leven heb je volgens mij, nu nog wat huiselijkheid. Kom eens een bakkie doen bij ons Ingeborg? Grapje hoor. Hier is het ook niet te doen. Min 22 graden gaat niet in je kouwe kleren zitten toch? We hopen dat je gauw werk hebt en weer lekker terug kan naar Nieuw Zeeland. Heb geduld en het komt op je pad. Margriet is aldoor ons padje sneeuwvrij aan het maken… Groeten van ONS.

 2. Hoi Ingeborg,je hebt duidelijk even een reis-dip en moet weer acclimatiseren. Het valt ook niet mee om in relatief korte tijd,14 maanden, 2x afscheid te moeten nemen van een vertrouwde omgeving… Hopelijk kom je in het Guesthouse weer nieuwe mensen tegen met wie je een klik krijgt en kan optrekken. Hou je haaks,wij bereiden ons voor op een Elfstedentocht…als het meezit. Als toeschouwer hoor. Dikke Knuz Margriet X.

 3. Lieve Ingeborg, ik hoop dat je weer wat gezelligheid en zin vindt om door te gaan. In australië of in nieuw zeeland!
  liefs en een dikke knuffel,
  Lies

 4. Hey Ing,

  Ik ben weer bijgelezen!! zal het even in de gaten houden weer want probeer er wat van te maken, hoop dat jae inmiddels wat werk hebt gevonden al is alleen maar om je dromen in Australie waar te kunnen maken en dan weer lekker terug naar NZ!
  knuffel uit Alkmaaar

 5. Ha die Ingeborg, hoe gaat het met je?? Wat is je email, of is dat nog het oude?
  De sneeuw is hier gesmolten, het is nu uitkijken naar het voorjaar!
  Knuz Margriet X.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief