Chillen in het park

Zo, ben ik weer… Veel geregeld afgelopen dagen, ik ben naar de bank geweest om te kijken of mijn pasje er al was, moest internet bankieren activeren, veel aan mijn cv gewerkt, online naar een baantje gezocht, er één gevonden, digitaal gesolliciteerd, nieuw profiel aangemaakt, naar het uitzendbureau geweest, weer mijn cv aangepast, terug naar Work & Travel om te vragen of zij wat werk hadden en of mijn profiel in orde was, geprobeerd om een data-pack te activeren op mijn telefoon zodat ik direct mijn mail kan bekijken als er een aanbieding voor een baantje komt… zeer onduidelijk met dat data-pack, dus helpdesk gebeld, daar werd het alleen maar onduidelijker van, dus geprobeerd om mij daar niet over op te winden en een mail gestuurd naar de helpdesk, naar de Apple Store om daar via gratis wi-fi op mijn telefoon wat te updaten, geprobeerd om me aan te melden voor een soort van ziektekosten, maar daar hadden ze mijn zorgpas nodig en het bleek dat die verlopen was, dus ik moest online een nieuwe aanvragen…

Gelukkig is dat alles in het centrum, niet ver van de haven en de botanische tuinen dus af en toe heb ik heel even een uurtje voor mezelf genomen en wat foto’s gemaakt, met vandaag als hoogtepunt een subway-sandwich lekker op mijn gemakje in de schaduw, met een heerlijk uitzicht op een stelletje die hun trouwfoto’s liet maken bij het Opera House, het treintje dat voorbij kwam en een gast die uitgebreid yoga deed en met zijn benen omhoog lag, haha. Daarna heb ik nog wat rondgewandeld en kwam ik met het idee om een foto te maken van mijzelf en het Opera House en de brug, maar ik houd er niet van om anderen aan te spreken en te vragen om een foto van mij te maken. Meestal kijk ik of er ergens een stelletje staat die moeilijk doet samen op de foto te gaan en bied ik aan de foto te maken, en vraag dan of ze misschien van mij een foto willen maken met mijn camera, maar gelukkig vroeg iemand mij eerst om van hem een foto te maken, dus dat probleem was ook opgelost…

Het hostel is trouwens erg leuk, ze organiseren bijna elke dag wat, zoals een film kijken en een bbq op het dakterras, met een mooi uitzicht op de ondergaande zon.

Ik heb de afgelopen dagen niet heel erg veel foto’s gemaakt, maar hier zijn er een paar…

Eén reactie

  1. Hoi Ingeborg, je hebt al mooie foto’s gemaakt. en wat een prachtige blauwe luchten zeg!!! pfff ben een beetje jaloers hoor…
    Heb je het al een beetje naar je zin?
    Liefs Lies, ik denk aan je! xx

    ps ik heb eindelijk je blogs gelezen van de afgelopen tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief