Work and Travel

Vandaag had ik een introductie-ochtend bij de Work and Travel Company, een bedrijf dat backpackers helpt met het vinden van werk, het boeken van reizen en veel informatie heeft over alles wat met reizen en werken te maken heeft. We kregen eerst een presentatie over Australië met informatie die ik al lang wist, zoals wat de hoofdstad was en uit welke staten Australië bestaat. Behoorlijk overbodig als je het mij vraagt, want als je dat niet weet terwijl je op werkvakantie gaat, ben je dom bezig. Daarna een wat leuker gedeelte, over wat er allemaal te zien en doen is, wist ik ook het meeste wel van, maar hiermee kreeg ik weer helemaal zin in reizen! Beetje jammer dat mijn budget wat uitgedund is… En als laatste moesten we allerlei formulieren invullen. Er was ook een dame van de bank, die wat vertelde over een rekening die ze voor je openen. Wel een goede service, want ze vragen ook gelijk een belastingnummer voor je aan en er lag ook al een sim-kaart voor me klaar.

Na de presentatie konden we online een profiel aanmaken, die ook gelijk als cv gebruikt wordt, het is dus wel handig als je goed nadenkt over wat je erop zet. Je mag hier trouwens gratis gebruik maken van internet, dus dat komt goed uit! Het meeste van mijn profiel kon ik zo invullen, maar er waren wel wat dingetjes waar ik even wat langer over wilde nadenken.

Ik vond het wel irritant dat er zoveel Nederlanders waren. Allemaal van die gastjes van 20 die dachten dat ze heel wat waren en zogenaamde scherpe opmerkingen maakte, ik kreeg last van plaatsvervangende schaamte…

Al met al moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met mijn beslissing om in zee te gaan met Travel Active!

Voor wie interesse heeft, dit is de website van Work & Travel.

Eén reactie

  1. Ha die Ingeborg, ja ja, je bent ondertussen al een beetje ont-nederlands en kan die jeugd van tegenwoordig niet meer hebben ha ha. En jij bent natuurlijk ook door de wol geverfd ondertussen met je reis- en werk ervaring. Wel goed dat je gegaan bent, door zo’n meeting krijg je dus wel de reiskoorts weer te pakken. Ik ga zometeen maar een MacCleods daughters in de dvdspeler gooien denk ik, ben ik een beetje in gedachten bij je. Veel succes en Knuz van Margriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief