Pink Party

Met oud en nieuw had Jenna een pink party georganiseerd, dus iedereen moest iets roze aanhebben. Ik had voor de gelegenheid een roze shirt gekocht en roze nagellak. Ben alleen vergeten een foto te maken van het geheel… We hadden ook roze champagne en een fontein met iets frambozigs erin. Na twaalven zijn we nog effe de stad ingegaan, en kwamen we Ben tegen, die had ook bij Speight’s gewerkt. Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om hier bij mijn vrienden te zijn in plaats van Sydney.

Nieuw jaar, nieuwe kansen, gelukkig nieuw jaar iedereen! Dat het een jaar vol liefde, geluk en reizen mag worden!!

2 reacties

  1. Groot gelijk om oud en nieuw met je vrienden te vieren en de gewoontes daar te leren kennen. Wat voor drank zat er in de fontein? Was dat de roze champagne?
    Het viel me op dat jij de enige bent met een theedoek onder je kin! Was dat nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief