Kerst op het strand

Kerst!! Redelijk op tijd opgestaan vandaag, lekker kopje herfstthee (iedereen was nieuwsgierig naar deze lekker geurende thee) en daarna lekker in de zon op het balkon gezeten. Er was meer familie aan komen waaien en we begonnen al lekker op tijd aan de alcohol. Ik geloof dat ik nog nooit zo vroeg op de dag al teut was… Eerst een glaasje bubbels, daarna kregen we margaritha’s en uiteindelijk kreeg ik een scotch aangesmeerd. Ben niet zo’n fan van tequila, dus die margaritha heb ik subtiel in de keuken neergezet en de scotch was ook niet mijn favoriet, maar die heb ik toch weg gewerkt, ik houd het bij bubbels… Iets later hebben we een stukje over het strand gewandeld en cricket gespeeld. Ik heb één keer eerder cricket gespeeld maar dat zag je er niet aan af… De wind en het feit dat de bal niet echt lekker stuitert in het zand, maakten het er niet beter op… Gelukkig had ik een goeie ‘swing’ en uiteindelijk werd ik toch uitgeroepen tot winnaar… Hahahaha, dat zullen ze nog lang moeten aanhoren!!

Verder nog wat rondgehangen in de zon en veel gegeten en gedronken! Toen ik later in de spiegel keek, was ik iets minder blij… Blijkbaar was ik vergeten mijn gezicht en nek in te smeren, dus ik was ‘een tikkeltje’ verbrand… Niet echt handig dus!

Eén reactie

 1. En hangen de vellen er al bij? Maar al met al zal er een lekker kleurtje achter blijven, je had al kleur.

  Zo, mijn dochter al vroeg teut! Hoe heb ik het nu?
  Nieuw Zeeland heeft een aparte invloed op je? Maar je gaat er goed van cricket spelen.

  Mooie omgeving daar. Ja de Coromandel is prachtig zegt men, jammer dat we dat gemist hebben, maar ja, we hebben veel andere mooie dingen gezien en we moeten dus gewoon nog maar een keer terugkomen, hoewel ik nog niet aan de reis moet denken.!

  Blijf lekker genieten!

  Kus van mamsje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief