Santa Parade

Vandaag liep ik mijn gewoonlijke route naar Speight’s en toen ik daar aankwam, was de weg afgezet, het rugby-seizoen (de wegen rond het stadion worden dan afgezet) is nog niet begonnen, dus dat kon het niet zijn… Er was geen ambulance in de buurt, dus gelukkig ook een ongeluk! Ik zie het wel dan… Maar de pub liep aardig snel vol en buiten werd er van alles opgebouwd. Er bleek ’s middags een santa-parade te zijn, gezellig!! Ik herinner mij dat er vorig jaar eentje was in Toronto, maar op dezelfde dag hadden we ook thanksgiving bij Henriëtta, dus toen had ik ‘m helaas gemist…

De pub liep snel vol, met families, kinderen en vreemd geklede mensen, het was mega-druk voor anderhalf uur, en daarna liep het ook weer leeg. Gelukkig was ik klaar met werken en had ik de kans om ook een kijkje te nemen. Ik geloof niet dat ik in Nederland ooit naar een parade ben geweest, dus de enige referentie die ik had was de Halloween Parade in New York, en ik verwachtte niet dat dit van hetzelfde niveau zou zijn. Maar dat maakt mij niet uit, ik ga toch kijken!! Het voelde een beetje als de de avond vierdaagse en intocht van sinterklaas, maar dan zonder de kou, de regen en de snottebellen… erg gezellig! Er kwam van alles voorbij en af en toe vroeg ik me af wat sommige wagens met kerst te maken hadden, maar volgens mij is het ook een commerciële parade, waarin je reclame maakt voor je bedrijf of organisatie…, Nou ja, ik heb wat filmpjes gemaakt, dus geniet ervan zou ik zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief