Kaikoura

Gister zijn we naar Kaikoura gereden om walvissen te spotten, maar het waaide erg hard, dus de trip werd gecanceld… Jammer maar helaas, niks aan te doen… We hadden daardoor iets meer tijd om naar Picton te rijden, waar de boot weer vertrekt naar Wellington. Tijdens de mooie route langs de kust hebben we nog zeeleeuwen gezien, niet hetzelfde als walvissen, maar het is beter dan niks…

Vandaag hadden we de boot van 10 uur, dus we moesten hier al om 9 uur ‘inchecken’ Dat betekent vroeg opstaan en de spullen opruimen. We kunnen wel ontbijten terwijl we wachten. De zee was wel wat ruig vandaag en het was bewolkt en ook wat frisjes, dus ik heb lekker binnen gezeten met een kopje thee! Als je dan bijv naar het café loopt, loop je echt te zwalken, haha, doordat de boot zo heen en weer ging. Vanuit Wellington zijn we in één keer doorgereden naar Napier, een schattig stadje aan de oostkust die bekend staat om de Art Deco stijl waarin het gebouwd is. We hebben ’s avonds lekker gegeten in een Ierse pub, die minder Iers was dan we dachten, maar het was er toch gezellig en we hebben goed gegeten. Morgen eens kijken bij daglicht wat hier allemaal te zien is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief