Mount Cook

Vandaag zijn we van Omarama naar Christchurch gereden, en onderweg hebben we een stop gemaakt bij Lake Pukaki, waar je ook een mooi uitzicht hebt op Mount Cook. Ook hier is het water mooi blauw, dit blijft fascinerend… Een stukje verderop, aan de zijkant van hetzelfde meertje hebben we een nog mooier uitzicht, dus hier ook even een fotootje en dan weer verder. De wolken vandaag zijn apart… zulke heb ik hier in NZ nog niet eerder gezien.

We zijn ook nog in een dorpje gestopt met een schattig kerkje. En niet alleen de ‘Church of the Good Shepherd’ was een bezienswaardigheid, we kwamen hier ook een zwarte camper tegen, die helemaal in rugby-stijl geschilderd was. Ik weet wel welke ik wil de volgende keer!!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief