Sculptuur van de natuur

Vanochtend heel vroeg wakker geworden, voornamelijk omdat ik koude voeten had, maar ook omdat mijn neus dicht zat en omdat ik niet helemaal waterpas lag, dus ik rolde ook iedere keer om… Na het ontbijt snel de tent ingepakt, die nog nat was van de regen en op weg gegaan. Pa & Ma hebben gister op de wandeling mensen gesproken die zeiden dat het skigebied ook erg mooi was. Maar vanochtend waaide het heel hard en het regende ook. Na een zoektocht naar dat kleine beetje sneeuw dat er nog lag hebben we een koppie bakkie gedaan om weer even op te warmen. Ook gelijk een route uitgestippeld voor vandaag. De meningen waren verdeeld, gaan we zuid-west of zuid-oost? Iemand van een ander tafeltje (lekker ding trouwens) kwam naar ons toe en zei dattie ons met de kaart zag en gaf ons wat leuke tips over de omgeving en het Zuider Eiland. Erg vriendelijk!!

Het weer werd er niet beter op, dus we hebben besloten om zo ver mogelijk naar Wellington te rijden. We hebben een tussenstop gemaakt in Wanganui, om een strand met zwart zand te fotograferen. Er lagen trouwens ook erg veel bomen en takken op het strand, sommige leken wel sculpturen.

Hopelijk is die verkoudheid snel over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief