Mount Doom

Toen ik vanochtend wakker werd, was er al besloten dat we die lange wandeling niet zouden gaan doen vandaag, want ’s middags zou het onwijs slecht weer worden… Jammer, maar ik wil ook niet acht uur in regen en wind zonder uitzicht lopen! In plaats daarvan hebben we een kortere wandeling gedaan naar Taranaki Falls van ongeveer twee uur. Ook een mooie wandeling! Bij de waterval hebben Pa & Ma besloten verder te lopen en ben ik terug gegaan naar de camping. Als ik geen last had van mijn keel was ik meegelopen naar het andere stuk! Hopelijk word ik niet ziek!

Ik raak ook weer gewend aan het Nederlands praten de hele dag, de eerste paar dagen moest ik af en toe nadenken over sommige Nederlandse woorden, maar nu gaat het weer soepel. En ik moet ook weer wennen aan dat ik weer Ingeborg genoemd wordt. Dat klinkt zo vreemd in het Engels, dus iedereen op mijn werk noemt mij Inge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief