Rotorua

Vandaag redelijk op tijd opgestaan want pa & Ma kwamen mij ophalen. Na het douchen snel wat kleren uit mijn kast getrokken en in mijn tas gegooid, computer, camera’s en gps bij elkaar gezocht, kopje thee en dan met de camper op weg! De eerste stop was bij Countdown (supermarkt) om wat inkopen te doen, daarna bij Speight’s geluncht en iedereen aan elkaar voorgesteld. Alleen Phil was er, Arran helaas niet, maar je kunt niet alles hebben…

Daarna op weg naar Rotorua! Met z’n drieën weer voorin de bus, gezellig! Ik zat in het midden. Beetje jammer dat de binnenspiegel een deel van het zicht ontnam, we zullen zo nu en dan maar wisselen van plek!

In Rotorua hebben we een camping gevonden niet ver van het centrum, ongeveer een kwartiertje lopen. Gelukkig klaarde het weer wat op want toen we uit Hamilton wegreden, kwam het met bakken uit de lucht! Dus we zijn even naar het centrum gelopen, maar omdat het zondag was en een uurtje of 7, was alles al dicht. Hadden we mooi tijd om een stukje langs het meer te lopen. In de boekjes stond dat er veel meeuwen met misvormde pootjes waren, omdat ze altijd op de hete rotsen zitten en dan schroeien de teentjes weg… Nou ik heb geen misvormingen gezien, wel een paar meeuwen met maar één poot…

Er stond ook een grote waka (kano) ‘geparkeerd’ die je van alle kanten kon bekijken. Heel erg mooi, met onwijs veel gedetailleerd houtsnijwerk!

En dan nu het blonde moment van de dag… Ik ben mijn matje vergeten… Dat word dus op de grond slapen vannacht… Eens kijken hoe dat gaat!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief