Dikke knuffel

Vandaag op tijd opgestaan voor een tripje naar naar Auckland. Dit keer om Pa en Ma ‘van het vliegveld te halen’. Ik moest al vroeg opstaan, want de bus ging om 9.40 uur en ik zou om 11.40 ongeveer op het vliegveld zijn. Dat qua tijd mooi uit, want ze zouden om 11.30 uur landen. Ik dacht dat het wel even zou duren voor ze door de duane zouden zijn en hun koffers hadden. maar toen ik op het vliegveld aankwam, stonden ze al op mij te wachten. Lekker is dat, ik wilde een leuke foto maken als ze met alle spullen op zo’n karretje naar buiten kwamen… Nou ja, volgende keer beter! Eerst maar even knuffelen en alle knuffels uit Nederland in ontvangst nemen!

Daarna zijn we met zo’n shuttle bus naar Auckland gegaan en hebben we eerst de koffers in het hotel gedropt, daarna naar het centrum gelopen. We hebben wat foto’s gemaakt bij de Sky Tower, en onderin de giftshop van de Ork en Gollum. Daarna hebben we nog een officiële World Cup Store bezocht en als laatste lekker geluncht aan het water. Twee weken terug was één van de zussen van mijn collega in de pub en die werkte in dat restaurant, dus ik had beloofd om daar een keertje te kijken, maar ze was er vandaag niet, ik heb zelfs nog naar haar gevraagd. Pa & Ma zijn voor vier weken in Nieuw Zeeland en houden ook een blog bij, kijk op ineke-en-wolter.reismee.nl voor meer travel nieuws vanuit Nieuw Zeeland.

Ik had de bus van 16.15 uur weer terug, want we zouden vanavond met een aantal collega’s wat gaan drinken en Topia zou ook spelen, die zie ik natuurlijk wel vaker, maar vandaag had hij een vriend bij zich die ook mee zong en dat wilde ik eigenlijk ook weer niet missen. Er kwamen maar weinig collega’s opdagen, maar Topia & Ollie klonken erg goed!!

De foto’s zijn van Pa & Ma…

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief