We are the Champions

Wat een finale gister… nagelbijtend en op het puntje van mijn barkruk heb ik de wedstrijd gekeken. Ik had gehoopt op een meer comfortabele voorsprong van de All Blacks, maar we hebben toch maar mooi gewonnen, op eigen bodem! Het was wel even bijkomen vandaag, van de spanning en de alcohol die daarbij niet ontbrak.

Het was niet zo druk als iedereen verwacht had in de pub, dus ik was op tijd klaar, kon ik mooi de wedstrijd kijken! Iedereen was de hele week al in opperbeste stemming na de wedstrijd tegen Australië! Dat was echt een geweldige wedstrijd! Ik denk dat iedereen hoopte dat de finale net zo spectaculair zou zijn. Ondanks dat deze wedstrijd iets anders verliep, vind ik wel dat we verdiend kampioen zijn! We hebben geen enkele wedstrijd verloren en misten een aantal goede spelers door blessures, maar we hebben het toch maar mooi gewonnen!! De spanning was om te snijden, zeker na een paar gemiste ‘kicks’ en iedereen bleef naar de tv’s roepen en juichen en toen uiteindelijk het fluitsignaal klonk, ging iedereen helemaal los! Dus ik wil bij deze mijn verontschuldiging aanbieden voor het hysterisch gillen in mijn video hieronder, ik kon mij niet inhouden… Ik geloof dat ik iedereen in mijn naaste omgeving omhelst heb, en ik denk dat ik ook een paar dagen schor zal zijn.

Maar we hebben gewonnen!!!!!!!! Whoooohooooooooo

2 reacties

 1. Die laatste minuten waren echt spannend!!! Leuk dat je dat gefilmd hebt en natuurlijk de rest ook. Maar goed dat die Fransman de penalty miste….. De Cup blijft in Nieuw Zeeland en dat is toch geweldig.
  Is alles weer back to normal of ebt er nog iets na? Hoop nog iets van de roes mee te maken volgende week. Old en ik willen de jongens namens Nederland graag feliciteren, kun je dit nog ff regelen?

  Hier lopen wij aardig op schema. Maandag gaan we de koffers pakken. Heb vanmiddag nog een andere rugzak gekocht en een muts. Ook al is het al lente, op eventuele boottochtjes en misschien op de gletchers is het niet verkeerd om een muts en handschoenen mee te nemen.
  De blog komt op http://www.reismee.nl te staan.Hebben een account aangemaakt, maar we moeten nog wel ons profiel schrijven.
  We blijven in Auckland de eerste nacht, maar wel in een hotelletje, niet in een hostel, en worden de volgende ochtend om ongeveer half negen opgehaald.
  Ik kan me nog moeilijk voorstellen dat we er volgende week al zijn!!!!
  Heb je al vrij gevraagd?

  Nou werkze nog en tot volgende week. Is er nog iets d at we voor je mee moeten nemen?

  Liefs van mamsje.

 2. Hoi Ingeborg,

  En? Hoe is het met die ouwetjes op bezoek?
  Heb je ons cdtje gehad van de New Cool Collective?

  Wat geweldig hé dat ze gewonnen hebben!

  Hier staat AZ bovenaan en won utrecht 6-4!!! jawel van AJAX. Ha ha, AZ staat 11 punten voor op AJAX.

  Veel plezier daar en doe je ouders de groeten van ONS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief