Finale!!

Vandaag dan weer een fijn bericht! De All Blacks hebben de finale bereikt!!!! Whoooohoooooooooooooooo, blij blij blij!!! Ik heb eerst van 12 tot 4 gewerkt, daarna een uurtje pauze, en vervolgens was ik ingeroosterd van 5 tot 9. In het weekend hebben we ook meestal live muziek. Een tijdje terug heb ik al een filmpje van Topia geplaatst, nu was het de beurt aan Ed. Beide artiesten treden regelmatig op in de pub, maar meestal op vrijdag en zaterdag, alleen tijdens een evenement op zondag. Gister was de eerste halve finale tussen Wales en Frankrijk, vandaag de tweede tussen Nieuw Zeeland en Australië. gister werd het pas om een uurtje of half acht wat drukker met mensen die voor de wedstrijd kwamen, maar vandaag bleef het rustig. Het is meestal rustig op zondag, maar vandaag waren er meer mensen ingeroosterd vanwege de wedstrijd. Het was niet heel erg druk, dus ik kon wat eerder ‘uitklokken’ en dat gaf mij mooi de tijd om de wedstrijd te kijken!! Joepie, smirnoffje erbij, Ingeborg blij!!

We hebben in de pub een groot scherm waar de wedstrijden op te zien zijn en meerdere tv’s. Het bar-gedeelte liep aardig vol met mensen die allemaal gekleed waren in zwart en wit, met de ‘silver fern’ en ‘All Blacks’ vlaggen enzo. Traditie-getrouw begon de wedstrijd met het volkslied van beide landen en natuurlijk deden de All Blacks de Haka. Dat is echt geweldig in het stadion, maar ook elke keer in de pub zorgt dit voor respect, applaus en kippevel! Gister hadden we twee vrijgezellen-groepen in de pub en één van de vrijgezellen moest een aantal opdrachten uitvoeren. Hahahahaha, hij moest ook de haka doen in zijn eentje, zonder shirt… Geweldig! Zelfs de mensen uit het restaurant kwamen kijken… Hij moest blijkbaar ook stomme versier-zinnen gebruiken want op een gegeven moment kwam die naar me toe en vroeg ‘did you just fart?’ stomme vraag, dus ik zei ‘no, did you?’ keek die me vreemd aan en zei ‘but you just blew me away’ hahahahaha, het is echt geweldig om om in een bar te werken!!!

Terug naar de orde van de dag… Wat een spannende wedstrijd zeg!! Heerlijk! We namen al vrij snel een voorsprong en kwamen niet echt in de problemen, maar ze waren een waardige tegenstander. Dat zie je ook wel aan de score, waar er in de poule wedstrijden scores van 83 – 7 en 79 – 15 voorkwamen, werd het hier ‘maar’ 20 – 6. Het lijkt soms erg agressief en er vloeit zo af en toe wat bloed, ik vind het veel leuker om naar te kijken dan voetbal. Bekijk de samenvatting.

Oja, nog een ‘blij’ berichtje… Mark, uit mijn vorige blog, heeft alleen zijn been en sleutelbeen gebroken, verder heeft hij geen ernstige verwondingen overgehouden aan dat motor-ongeluk!!

2 reacties

 1. Wat geweldig dat Nieuw Zeeland gewonnen heeft Ingeborg!
  We hebben ook wat wedstrijden gezien en genieten in ons koud kikkerlandje. Ik ga je verhalen weer lezen in de trein en kom daarna met wat langere verhalen.

  Geluk!

  Herbert

 2. Blijft geweldig om de Haka te zien!

  Het zal voor iedereen wel afkicken zijn dat het nu voorbij is, maar de Cup is binnen!

  Je maakt wel leuke dingen mee in de bar, grappig dat verhaal van die vrijgezelle groepen.
  Je zal het straks allemaal wel missen, maar wie weet wat je nog te wachten staat!!!

  Liefs van moeders en een big hug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief