365

Hallo! Even een momentje van bezinning. Vandaag ben ik precies een jaar onderweg en wat gaat het toch snel! 365 dagen, tot nu toe 8 landen, 10 grote steden, meerdere kleine steden, 2 baantjes, 15 hostels, veel vrienden en ontelbaar prachtige dingen…

Ik had gepland om nu in Australië te zijn, maar Nieuw Zeeland heeft mijn hart gewonnen en ik heb besloten hier wat langer te blijven. Ik wist van te voren wel dat dingen anders zouden gaan en daarom heb ik alleen in grote lijnen gepland, dat geeft ook meer vrijheid en dat vind ik wel fijn.

Het zijn de dingen die je niet plant die een reis onvergetelijk maken… Zo ben ik in de New Yorkse metro toegezongen door een man zonder tanden, heb ik het Noorderlicht mogen aanschouwen in Reykjavík, Chris Rock gezien in Central Park, in een Hummer Limo door Londen gereden, Thanksgiving gevierd met familie waarvan ik niet wist dat ik ze had, bij een Halloween Parade geweest in New York, in een bus vol muziek makende hippies gezeten, de meest geweldige chocolade taart mét M&M’s op mijn verjaardag, Glimwormen gezien, een echt native verhaal gehoord ‘rond het kampvuur’, erg veel live-muziek meegemaakt, de Haka ontdekt, met een echte waka gepeddeld en natuurlijk bij een All Blacks wedstrijd geweest!!! En dit zijn maar een paar momenten uit 365 dagen reisplezier… Ik kan hier nog wel uren over doorgaan, maar het is te veel om op te noemen en jullie hebben vast alle blogs wel gelezen!

Ik mis Nederland niet echt, maar familie & vrienden natuurlijk wel… 2 weken terug zat ik een film te kijken over twee beste vriendinnen die elkaar miste en opeens begon ik ook te janken, en het was geen eens een jank moment…. Verder mis ik kruidnootjes, paprika chips, nibb’its en de Nederlandse McDonalds saus. Gelukkig word ik door het thuisfront goed voorzien van bokkepootjes en herfst- en winterthee, als ik dan mijn ogen dicht doe, ben ik weer even thuis! Ik ga nog even door met reizen, dus hou het in de gaten!!!

3 reacties

  1. 10-10-11. Even een dagje bezinning?…Wat heb je veel beleefd zeg en ervan genoten! En nog steeds naar je zin. Zal niet makkelijk zijn Nieuw Zeeland te verlaten, en die Australische dudes wachten nog steeds op je! Laat ze nog maar ff wachten want november staat nog “voor de deur” en gaan we het land van de witte wolk exploren met elkaar.
    Heel goed dat het strakke reisplan al snel van de baan was. Laat het allemaal gebeuren en blijf genieten!!!

    Heel veel liefs van mamsje, enne de kruidnootjes zijn on their way. Hoop dat ze door de douane komen.

  2. Dag Borgje,

    Nou de pepernoten zijn onderweg met TNT-post dus dat komt wel goed. Wij komen er dus vlak achteraan gereisd. Als je alles zo opsomt dan was die periode hier in Lelystad maar saai . . . Misschien dat wij in die 4 week ook zoveel gaan meemaken. (hoewel toegezongen worden door een tandeloze zwerver zie ik niet echt zitten)

    Old

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief