Gekkenhuis

Gekkenhuis!!!! Gister hadden we 3 grote wedstrijden op 1 dag, dus de pub was wederom goed gevuld. De All Blacks speelden tegen Canada in Wellington, er was een finale tussen de Warriors en Manly (het enige Nieuw Zeelandse team in een Australische Cup) en later de wedstrijd Wales – Fiji hier in Hamilton… Veel mensen in het rood dus (Wales) en zwart wit (Fiji). Het was zo druk in de bar dat ik helaas geen van de wedstrijden heb kunnen kijken, op een rustig moment heb ik wel even een blik geworpen op de tv’s, maar dat waren er niet zoveel. Gelukkig werd er veel gejuicht, een goed teken! Toen de pub weer leegstroomde was het tijd voor ons eigen ‘feestje’. ook wel ‘zuipen op kosten van de baas’ genoemd… de vorige zondag dat we zo’n feestje hadden, heb ik mezelf lekker laten gaan en dat moest ik de volgende dag bezuren, dus deze zondag heb ik mij ingehouden!

Ik ben toch wel blij dat dit de laatste drukke dag is, want het kost ontzettend veel energie zo’n dag…

2 reacties

 1. Wat een gezellige drukte!
  En een feestje op kosten van de baas is ook niet verkeerd.
  Dus dit keer geen miauwende kater aan je bed de volgende ochtend? En ook geen inspectie van de porseleinen pot?
  The All Blacks doen het goed, zelfs de Springbokken verslagen. Jammer voor Kieron.
  Als ze de 16de tegen Australië spelen wordt het dan niet druk?

  Bij mij hebben de schoonmaakhormonen toegeslagen, ben met kastjes en laaadjes in de weer. De kringloop en stort profiteren weer flink van ons. Ook weer een interne verhuizing: Old’s werkkamer is nu weer naar Johans voormalige kamer verhuisd. Boel werk, maar een boel troep minder.

  Vandaag heb ik een pakje naar je verstuurd met o.à herfstthee en de enige echte kruidnoten, voornamelijk gesponsord door je beide oma’s. Lief van hen!

  Vanavond duiken we weer in de reisboeken.

  We hopen je snel weer te zien want je bent vandaag al een jaar weg. Gelukkig is er Skype! Moeten we weer snel doen.

  Kus van moeders.

  1. Bij deze bedank ik beide oma’s!!

   Ja de All Blacks zijn doorgedrongen tot de halve finales, maar Australië heeft de Springbokken verslagen, niet de All Blacks… Ik heb Kieron beloofd dat we de Aussies ‘een pak slaag’ geven! Het zal wel iets drukker zijn tijdens de halve finale met mensen die de wedstrijd komen kijken, maar niet zo druk als er een wedstrijd in Hamilton wordt gespeeld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief