Nog één nachtje slapen

Druk druk druk hier in Hamilton! Ik werk nu 32 uur per week en soms ben ik pas om 12 uur klaar met werken. Afgelopen week was de finale van de ITM cup (provincie Rugby) en omdat Waikato in de finale stond, werd het hier in Hamilton gespeeld, de pub was goed gevuld en het was erg gezellig. Beetje jammer dat we verloren…

Vandaag wederom een dagje Auckland. Een aantal van de All Blacks zijn hier vandaag en ze doen zo’n handtekeningen sessie! Volgende week maandag zijn ze in Hamilton, maar omdat de WorldCup dan in volle gang is, is de kans groot dat ik moet werken. En vandaag heb ik een vrije dag, dus ik ga lekker weer een dagje naar Auckland, vorige keer beviel mij wel! Het weer wordt ook weer beter want het is lente in Nieuw Zeeland!!

Helaas was ik te laat in Auckland voor de signeer sessie, maar in een andere winkel kon je met de beker op de foto, dus dit tripje is niet voor niets geweest!! Ik heb ook een Denny’s gevonden en heb hier geluncht, die heb ik wel gemist zeg!! De laatste keer dat ik bij Denny’s was, was in de Verenigde Staten en dat is alweer 10 maanden geleden. Wat gaat de tijd toch snel!

De sfeer is opperbest hier en overal lopen mensen met vlaggen van alle landen die meedoen aan het toernooi! Blijheid overal!! Ik ben nog naar de haven gelopen en daar was een soort van pacific-fair aan de gang, met van alles over de eilanden (Fiji, Samoa, Cook Elanden, enz) en er was ook een optreden van een dansgroep van Rarotonga, met buikdanseressen en rieten rokjes. Ik was weer even terug op de Cook Eilanden het lijkt niet zo lang geleden, maar dat is ook al weer 9 maanden terug! Volgende maand ben ik al een jaar weg! Wow!

Morgen begint de WorldCup Rugby!! Ik ben de afgelopen maanden besmet met het All Blacks virus, Wat een sensatie!! We hebben eerder deze week een staff meeting gehad in de pub om de laatste zaken door te nemen voordat alles losbarst! Ik denk dat ik de komende weken behoorlijk wat uren werk heb, misschien wel het dubbele van normaal! Maar het is het allemaal waard, want dit maak je maar éénmaal mee in je leven! En we gaan winnen!!!!

In de bus terug sms-te 2 collega’s of ik zin had om mee uit te gaan. Vond ik wel gezellig en gelukkig had ik een leuk shirt aan! Maar volgens hun moest ik wel wat aan mijn haar doen. Ze haalden de krultang tevoorschijn en voilà, voor ik het wist zat de krul erin… Toch best wel leuk!

3 reacties

  1. Het rugby maakt het extra leuk hè. Het ‘gedoe’ er om heen klinkt veel leuker dan bij voetbal?!?! Zoiets maak je waarschijnlijk maar 1x in je leven mee.
    Pffff je bent idd al bijna een jaar onderweg en zoveel gezien en meegemaakt. Fantastisch Ingeborg.
    Geniet van het leven!!
    liefs Lies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief