Voordeel

Zo, ik dacht maar weer eens een blogje te schrijven… Ik werk alweer een tijdje bij Speight’s Ale House hier in Hamilton en het bevalt mij prima!! Ik heb ontzettend leuke collega’s en zelfs het werk is leuk om te doen! Zo af en toe komen er Nederlanders en het is wel grappig als ik ze dan in het Nederlands aanspreek, kijken ze me echt zo aan van huh?? Vorige week hadden we de ‘Field Days’ in Hamilton, groot evenement hier, druk druk druk en op vrijdag was er ook een rugby wedstrijd dus extra druk! Ik was ingeroosterd van 3 tot 7, maar als het druk is, werk je meestal langer… De wedstrijd was om 4:30 en het was dus erg druk voor en na de wedstrijd, maar tijdens rugby is iedereen in het stadion (om de hoek). We waren dus met veel personeel en bijna geen werk, dus mijn baas zei, hier zijn 4 tickets, enjoy the game! Ik kon dus gratis naar de wedstrijd met 3 collega’s! De Waikato Chiefs speelden tegen the Reds uit Queensland, maar de score was helaas niet in ons voordeel… Toch wel cool dat ik gratis naar de wedstrijd kon! Er wordt sowieso ‘goed voor ons gezorgd’, laatst (een andere rugby avond) nadat de grootste drukte voorbij was kregen we een hapje te eten en de dag erna hadden we een ontbijt buffet voor enkele gasten van een hotel vlakbij en aan het einde van de vroege shift mochten wij ook aanschuiven. En dat was een goed ontbijt; toast, eieren, spek, tomaat, bonen, noem maar op!

Eerder deze week hadden we een ‘celebrity’ in het restaurant, een bekende radio dj. Hij zat met zijn vrouw aan één van de tafels die ik bediende en hij was erg vriendelijk! Ik kende hem natuurlijk niet, maar mijn collega’s vertelde wie hij was. Er schijnen wel vaker bekende mensen te komen, maar ik herken ze eigenlijk nooit… Verder gebeurt er altijd wel wat, laatst had er een vent op de vloer gekotst, niemand had gezien wie het was, maar iemand anders was er over uitgegleden, uiteindelijk had hij ook buiten en op de plee gekotst. 5 minuten later zie ik Arran, mijn baas een vent letterlijk de bar uit duwen, bleek dus die vent te zijn. Hij stribbelde ook nog flink tegen, wat een sukkel, als je ziet hoe breed Arran is, doe je er alles aan om hem niet boos te maken… Haha

3 reacties

 1. Ha die Ingeborg! Dat was lang geleden! Maar niet erg hoor! Spreek je nog wel goed nederlands? Thieme had met familieweekend al een flink accent!?! Hahaha, zeker de eerste twee dagen! Fijn weer wat te horen, en als we in de buurt zijn, wippen we even aan! Hihihi!

 2. Ha die Ingefromholland,

  Dat is hard werken, maar als ik de foto’s zie dan heb je het wel naar je zin bij Speights Ale House. Je baas heeft ons via de website uitgenodigd om bij hem langs te komen! Niet verkeerd toch? Doen we zeker.
  Leuk dat jij die celebreties niet herkent, kan je ze onbevooroordeeld bedienen. Geven ze ook grote fooien?

  Hier is het momenteel rotweer om het maar gewoon netjes te noemen. Regen en storm. We zijn eerder van de camping teruggekomen want met zulk weer is er niets aan en is het thuis veel beter. Het lijkt wel herft.
  Je pakketje is 5 dagen geleden verstuurd, komt binnenkort aan hoor, alles goed ingevuld nu!!

  Lieve groetjes van moeders.

 3. leuk om weer wat van je te lezen via de site. maar ik lees ook facebook!!!
  Frans en ik zijn net terug van 3 weken vakantie in nederland! niet zo leuk dit jaar :p
  Liefs van ons vanuit een nat windering herfstachtig alkmaar pfffffffffffffff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief