30

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu was de zaterdag ineens hier… 7 mei. Helaas geen appeltaart, en die mis ik wel, maar wel een hele stapel kaarten! Erg fijn om zoveel kaarten te ontvangen en te weten dat er zoveel mensen aan mij denken!

Ik heb het rustig aan gedaan vandaag, heb in de supermarkt een taart gekocht, die was wel goed te doen, maar lang zo lekker niet als een appeltaart gemaakt door opa Zigterman! ’s Avonds heb ik een wijntje gedronken (eigenlijk 3) met een mede-hostel-bewoner en daarna had ik afgesproken met wat collega’s van werk. En toen ik binnenkwam in Speight’s stond er een taart klaar en werd er door de hele pub ‘Happy Birthday’ gezongen, dat had ik niet verwacht! Deze taart was gemaakt door Jenna, en ze heeft de juiste keuze gemaakt met de M&M’s!! We hebben eerst met een aantal collega’s wat gedronken bij Speight’s en daarna zijn we naar Shenanigans gegaan.

Ik heb echt een superdag gehad!

11 reacties

 1. Ha die 30-jarige!
  Wat leuk dat je nog een echte verjaardagstaart en surprise hebt gehad op je 30e geboortedag…in den vreemde! Wat kan dat dan je dag maken he…helemaal leuk.
  Wij hebben je kaart ook net binnen, leuk hoor. Hier gaat alles redelijk wel, we zijn een beetje de buitenboel aan het schilderen, wel rustig aan want Herbert zijn rug werkt niet mee als hij op het dak op een steiger de dakkapel staat te schuren en schilderen. Maar langzamerhand komt er toch schot in en de zomer duurt nog even. Het is fris groen, een beetje zoals de foto van de varen die hier net naast me op je blog voorbij komt. De bedoeling was iets meer olijf-groen maar toen het erop zat kwam dit eruit…en we hadden al een paar dure potten gekocht dus de rest gaat er ook gewoon op….sommige buren reageren wat gereserveerd maar dat zijn toch zeurtjes.Herbert gaat donderdag naar Londen,naar zijn grote vrienden van DURAN DURAN,en daarna is het alweer familie weekend. We zullen je wel missen, maar je bent er toch echt wel bij want je zult regelmatig in de gesprekken voorbij komen.
  Nou, ik brei er een eind aan, tot de volgende keer.
  Knuz van Margriet.

 2. Ha die dertigjarige,

  Nou we hebben zeker aan je gedacht. 30 jaar geleden niet kunnen denken dat je zover weg dit heugelijke feit zou vieren.
  Met kaarten en zelfgebakken taart van Jenna was het toch een beetje een surprise-day.
  Ben benieuwd waar je je volgende verjaardag viert!!

  Ondertussen zijn we al weer twee weken verder en hebben we vandaag Jason zijn eerste verjaardag gevierd. Goed dat er Skype is, want het doet me goed om je zo af en toe live te zien.

  En zo langzamerhand zijn we aan de voorbereidingen van onze reis downunder begonnen. Goed dat er google is!!
  Het duurt nog wel even maar voor je het weet is het december. Maar eerst nog genieten van de zomer hier.

  Is het echt al je 100ste blog? Hoeraatje dus, en dat er nog maar veel mogen volgen!

  We verheugen ons op het familieweekend, en Erica gaat filmen, dus kun je een leuke (hoop ik) compilatie verwachten.

  Kus van mama.

 3. hoy ingeborg we hebben een leuke dag gehad bij EWOUT EN ERICA MET DE ANDEREN HIJ KREEG VEEL CADEAUS EIGENLIJK TE VEEL HIJ WIST NIET WAAR HIJ ALLEMAAL NAAR MOEST KIJKEN WE HEBBEN VOOR HEM GEZONGEN TOEN WAS IE ERKLAAR MEE EN GING KRUIPEN OVER DE VLOER DAT WAS VOOR HEM INTERESSANTER LEUK DAT JE ER OOK EVEN BIJ WAS LATER HEBBEN WE CONNIE meegenomen naar de trein groetjes vanOPA EN OMA

 4. Hey Ingeborg, ik dacht, weer effies kijken, en ja hoor er staat weer wat! Het ziet er heel gezellig uit op je verjaardag! En die taart, och, het kan slechter..
  Nog een paar dagen en dan staat hier de caravan weer voor de deur, zo’n zin in! Lees net dat Erica gaat filmen, mmmmm… is dat leuk? Voor jou wel! Maar je weet toch nog wel hoe we er uit zien?
  Kusss, Simone

 5. Hallo lieve tante Ingeborg! Dankjewel voor je mooie kadootje! De bij kan leuk vliegen maar eigenlijk vind ik het leuker om er op te grond mee te gooien en met het touwtje te spelen…. Leuk dat ik je nog even kon zien op de computer, al had ik dan meer aandacht voor andere dingen…. Mama post trouwens steess vaker filmpjes op youtube, wel in de gaten houden hoor! Nu ben ik bij opa en oma in Heerde en ik moet je de groeten doen! Opa wil je site ook bezoeken maar hij heeft een nieuwe laptop en weet nog niet zo goed hoe dat werkt… Moet mama hem maar eens uitleggen! Mama vind het erg jammer dat haar zus niet mee gaat op familieweekend maar ze gaat een mooi filmpje maken zoals oma Ineke al zei. En ook foto’s van mij in mijn zwembroek (dan kun je meteen zien waarom ze me in Heerde altijd ‘spekkie’ noemen;)) Had ik trouwens al verteld dat ik in mijn handjes kan klappen? Alleen de boze bolletjes vergeet ik nog maar als ik ‘blijblijbljj’ hoor ga ik al klappen! Nu ga ik stoppen want ik heb een vieze luier….

 6. Ik vergat je nog duizend kusjes te geven…….. (eigenlijk kan ik dat nog niet, als oma om een kusje vraagt geef ik haar een kopstoot)

 7. ingeborg ik fint je lief en is het daar moi weer
  en was je aan het zwemen ge weest
  en woon je in een hius je
  dede bebe rirarirarir mama papa kangkang
  dit zijn de worden van jason

 8. hoi ingeborg.
  ziet er leuk uit je verjaardag fotos.’s!
  je hebt jhet zo te zien nog erg naar je zin daar, gelukkig.
  veel plezier nog.

  groetjes sanne

  1. Lieve nicht van harte nog ,je bent nog steeds lekker bezig lekkere wijn daar? ik drink heir af en toe een glaasje mee, ik bekijk alles wel maar in reacties ben ik nog een digibeet ,maar met je fam hebben wevaak overje en je andere leven daar wat je zomaar doet ,knap ik volg je en ik zie alles
   liefs Riek

 9. ha die ingeborg, ik deed vast wat fout laatst want ik kwam niet op de juiste pagina en kon je stukjes niet lezen van je verjaardag. Dus nu maar even bijgelezen…
  Je geniet nog steeds volop zie en lees ik, dat gaat super goed allemaal 🙂 hier ook alles prima, ben net terug van familie weekend wat wel erg vreemd was zonder jou, Tjip kwam als verrassing dus voor oma was dat een mooi verjaardags kadootje, en wat een mooie ketting kreeg ze van jou daar was ze ook erg blij mee. Ik had van de week een weekendje met vriendinnen op de camping van Egmond a Zee, de buren waren denk ik blij dat we maar 1 nachtje bleven want het was al bijna licht dat we te bed gingen.
  En volgende week een paar dagen naar Groesbeek met Cees zn kaart club dus genoeg te doen hier in het nu wel regenachtige nederlandje.
  dikke kuzzzzzzzzzzzzzzzzz 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief