De Hamilton Gardens

Vandaag was het lekker weer en Gertrud (uit Duitsland) vroeg of ik zin had om naar de Hamilton Gardens te gaan. Dat stond nog op mijn lijstje, want de vorige keer heb ik niet echt veel gezien van de tuinen, vanwege alle muziek. De herfst is in aantocht, dus het was niet super warm, maar met de zon was het toch erg aangenaam! Ze hebben hier verschillende tuinen, onder andere een Engelse, een Japanse en ook een maori-tuin, Allemaal zeer karakeristiek en leuk om doorheen te wandelen.

3 reacties

  1. Hey Ing, ben even aan het bijlezen hoor! mooie foto´s zeg.. en gefeliciteerd met je baantje al ben je er nu al een maandje aan het werk, bevalt het nog steeds? ik ga nu weer verder lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief